Om LEICO

LEICO har siden starten af 1983 forsynet danske turistattraktioner med plysdyr og legetøj, og har med årene udvidet programmet til også at omfatte Promotion artikler.

Målet har altid været, at forsyne branchen med de bedste produkter til de rigtige priser. LEICO sætter altid kvaliteten i højsædet, og arbejder ud fra de meget strikse etiske krav, hvilket gør, at LEICO´s produkter altid overholder de EU-standarder der kræves.

Der er i dag seks medarbejdere tilknyttet firmaet, og vi bestræber os alle på, at yde dig den bedste service. Ring og få et uforbindende tilbud eller kom forbi til en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Vores hovedsæde er beliggende i Horsens, hvor vi har kontor, show-room og lager. Vi har endvidere en udstilling i København, hvor vi dog kun kan træffes efter aftale.

Hos LEICO har vi altid over 500 varenumre på lager, og vi leverer fra dag til dag.

 

Produktion

Produktion af legetøj

 

Vores 3 unikke brands

Promotion

Produkter med logo hvor kunden får spredt sit budskab på en sjov og anderledes måde. Det kan være alt fra bamser, paraplyer, kasketter, madkasser, farve- blyanter, malebøger, samt meget, meget andet.

Læs mere

Bambino

Produkter som henvender sig til de kære småbørn. Her er der lagt stor vægt på kvalitet, udtryk og farve, hvilket gør produkterne ideelle til de små.

Se produkter

Animal Kingdom

Produkter som primært sælges i Zoologiske haver. Igen er der lagt vægt på kvalitet og dyrenes udtryk. Det er tro kopier af dyr fra den virkelige verden, og i Animal Kingdom kommer vi gennem hele universet af dyr, lige fra aber til zebraer.

Se produkter
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev